Churrasco Grill & Beer

Опис

Якщо ви хочете спробувати страви Галичини та Закарпаття і при цьому не збанкрутувати, то саме час завітати до Churrasco на Галицькій – демократичний м’ясний ресторан, де окрім міжнародних стандартів страв із гриля є ще й українське меню. Банош, бограч, грибна юшка, форель із мамалигою, кров’янка, салат із язика готуються за традиційними переписами, зібраними в господинь у карпатських селах.

Окрім того, тут ви також можете замовити безліміт м’яса та закусок. Окрім дев’яти різних м’ясних страв (від ребер і шашлика до Біф Чураско), у нього входять також традиційні українські закуски та салати. Платите фіксовану вартість і їсте, доки вам смакує.

Якщо подужаєте дев’ять страв із м’яса і захочете ще – вам повторять усе спочатку. До м’яса рекомендуємо пиво в оригінальній подачі, а до українських страв – настоянки власного виробництва.

вул. Галицька, 13

churrasco.com.ua

Бронюй зараз за вигідною ціною
Інші ресторани
Bar Mushly
x 30 до 80
Ресторан морепродуктів

Чи вірите ви, що колись на місці Львова було море? Там, де зараз обпалена сонцем та стоптана тисячами ніг бруківка, - могли бути коралові рифи, поміж ними плавали зграйки кольорових рибок, а на камінцях скупчувалися молюски.

Геть сухопутне місто, мабуть, тужить за водою... Та є одне таємниче місце на площі Ринок. Саме там, де завмерла Амфітріта – дружина володаря світових вод Посейдона. І коли ви завітаєте туди, то цілком ймовірно, що раптом відчуєте морський запах, шум прибою, а в повітрі відлунюватимуть крики чайок.

Churrasco Grill & Wine
x 78 до 132
Грузинська кухня та бразильський безліміт м'яса

Частинкою Грузії у Львові є ресторан Churrasco Grill & Wine та його шеф-кухар Коба Махарашвілі. Тут готують найліпші хінкалі – з глянцевим легким тістом, начинені яловичим м’ясом, сиром, грибами, лососем та шпинатом.

Анчоусна
x 34 до 70
Ресторан чорноморської риби та морепродуктів

Відчуйте себе у морській відпустці! Гори дрібної рибки власного улову, рибні різносоли, устриці, морепродукти, бочкове просеко, пиво та настоянки у Анчоусній від Чорноморки. Самі ловимо рибу, смажимо й солимо та кожного дня пригощаємо чорноморською юшкою. Стільки риби Львів ще не бачив!